Locatie

Sporthal De Dumpel

Badminton Club Velp traint en speelt haar meeste competitiewedstrijden in Sporthal De Dumpel, Gruttostraat 14 te Velp. Als de sporthal niet beschikbaar is, wordt incidenteel uitgeweken naar Sporthal De Hangmat in Rheden,

In sporthal De Dumpel kan op maximaal  9 banen badminton gespeeld worden. Competitie-thuiswedstrijden worden doorgaans op zondagochtend (vanaf 10h) gespeeld. Welk team op welke baan gaat spelen, wordt bij elke competitieronde gepubliceerd in de sporthal zelf. De sporthal beschikt over een sportcafé, maar deze is bij competitiewedstrijden op zondag meestal pas na 11.00 uur open.

Afgelopen zomer (2018) is in de sporthal een nieuwe vloer aangelegd, dus met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 kan daarop gespeeld worden.

dumpel_groot_849

De sporthal is eenvoudig te bereiken vanaf het verkeersplein Velperbroek bij Arnhem, komende vanaf de A12 of N325:


– Neem op de Velperbroek-rotonde afslag Velp.
– Bij het 1e verkeerslicht gaat u rechtdoor, bij het  2e verkeerslicht slaat u rechtsaf.
– Na ± 200 meter rijdt u langs een schoolcomplex. Direct na dit schoolcomplex (bij een flauwe bocht naar links) slaat u rechtsaf.
– Na circa 50m slaat u (bij een verkeersdrempel) rechtsaf naar de parkeerplaats van Sporthal De Dumpel. Geen betaald parkeren.

Als u sporthal De Dumpel binnenloopt, gaat u direct rechtsaf en vervolgens linksaf de gang in naar de vier kleedkamers voor jongens en meisjes (op het bord voor de kleedkamers is te zien in welke kleedkamer de jongens en meisjes kunnen omkleden en douchen).