Komend weekend start competitieseizoen 2018/2019!

Aanstaande zondag (16/9) start de nieuwe badmintoncompetitie 2018/2019 met een thuiswedstrijd in onze eigen sporthal De Dumpel in Velp. Op een fraaie nieuwe sportvloer komen onze 4 teams in actie vanaf 10.00 uur.

Team Velp 1 gaat voor het eerst van start in de 6e divisie van de bondscompetitie. Met voor het grootste deel dezelfde spelers moet men goed kunnen meedraaien in deze divisie. Het 2e seniorenteam is sterk verjongd.  Met Dylan en Esmeralda is de gemiddelde leeftijd van het team flink verlaagd, maar dat dit geen verzwakking van het team is zal blijken in het verloop van de wedstrijden in de 8e divisie. Te beginnen aanstaande zondag tegen Pluumke 1.

In de jeugdcompetitie is team J1 van Wessel anders dan voorgaande jaren, maar met Fu Yu en Kalina zal het team ongetwijfeld goed mee kunnen komen in de U17-klasse.  Team J2 is ongewijzigd gebleven en na een jaar ervaring opdoen is het komend seizoen tijd voor de ‘next step’. Aan motivatie geen gebrek bij Emma, Ella, Mark en ‘side-kick’ Jens. Komende zondag mogen ze tegen Pluumke laten zien waar ze staan.

Alle teams veel succes komend weekend !