Trainingen

Trainingen

Onze club kent de volgende trainingstijden.

Trainingstijden groep 1 (beginners / jongste spelers)

  • Training seizoen 2018-2019 :
    Dinsdag  : 17:00 – 18:00
    Vrijdag  : 17:00 – 18:00

Trainingstijden groep 2 (gevorderden / oudere spelers)

  • Training seizoen 2018-2019 :
    Dinsdag : 18:00 – 19:00
    Vrijdag  : 18:00 – 19:00

In de zomervakantie is de sporthal 6 weken gesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Op dinsdag 22 augustus 2018 gaan we het nieuwe seizoen weer van start !

Je kunt twee keer gratis komen spelen (een leenracket is dan beschikbaar) en als het je bevalt je inschrijven als lid bij onze vereniging. Je krijgt dan een inschrijfformulier (zie ook elders op deze site bij 'overige clubinfo' voor een digitale versie van dit inschrijfformulier) mee dat je ouders dienen te ondertekenen.

Jeugdleden die meedoen aan de jeugdcompetitie spelen van half september tot eind januari in de meeste weekenden (meestal op zondagmorgen, soms op zaterdag) een wedstrijd. Dit doen ze in een team van 3, 4 of 5 jeugdleden die samen bij elke competitiewedstrijd 8 wedstrijden spelen: 2 dubbelspelen, 4 enkelspelen en 2 mixdubbelspelen. Van februari tot juni kunnen jeugdleden op eigen initiatief deelnemen aan door diverse badmintonverenigingen georganiseerde jeugdtoernooien. Uiteraard ondersteunen we onze jeugdleden daarbij.

Contributie
De kosten voor het lidmaatschap van BC Velp zijn als volgt vastgesteld:

2 x 1 uur per week trainen  = € 70,- per kwartaal (= standaard).

2 x 2 uur per week trainen = € 125,- per kwartaal.

Als meerdere kinderen uit één gezin lid zijn, gelden aangepaste tarieven (gezinskorting). Voor 2 gezinsleden geldt een contributie van €125 per kwartaal voor 2 trainingsuren per week. Voor 2 gezinsleden die 2 x 2 uur willen trainen geldt een tarief van € 200 per kwartaal. Contributies dienen altijd vooraf te worden voldaan.

Lid worden van onze vereniging doe je voor een periode van minimaal 6 maanden, waarna een opzegtermijn van twee maanden van kracht wordt. Opzegging dient per e mail plaats te vinden.  Bij vragen over aanmelding, betaling of opzegging kun je contact opnemen met  onze penningmeester: penningmeester@bcvelp.nl

Sporthal De Dumpel

BC Velp traint en speelt haar wedstrijden in Sporthal De Dumpel, Gruttostraat 14 te Velp. Kijk voor een routebeschrijving onder de menu-optie 'Locatie'.